Scheidsrechters

Scheidsrechters zijn voor het amateurvoetbal van groot belang. Wekelijks zorgen zij ervoor dat honderdduizenden jongeren en senioren hun hobby kunnen uitoefenen en dat wedstrijden probleemloos verlopen.

De rol van de scheidsrechter

De scheidsrechter fungeert als de persoon op het veld die de spelregels moet toepassen, zodat het spel op een eerlijke wijze verloopt. Samen met de assistent-scheidsrechters houdt hij de regels van het spel in de gaten en zorgt ervoor dat de sfeer sportief blijft. Bij de jeugd heeft de scheidsrechter tevens een meer begeleidende rol waar hij de jeugd probeert de regels van het spel duidelijk te maken. Scheidsrechters zijn dan ook onmisbaar binnen de voetbalsport.

De scheidsrechters van West-Frisia

Op dit moment fluiten er de volgende scheidsrechters bij West Frisia >

Instructie video's voor onze scheidsrechters

Speciaal voor onze jeugdscheidsrechters zijn er een aantal instructie video's beschikbaar om op deze manier een nog betere scheidsrechter te worden. Meer weten? Klik hier!

Scheidsrechter worden

Lijkt het je leuk om clubscheidsrechter bij West-Frisia te worden en hiermee de club te steunen? Meld je dan aan via de scheidsrechterscoördinator Piet Rood of via de e-mail.

Meer informatie

KNVB scheidsrechterspagina (link naar http://scheidsrechters.voetbal.nl/frontpage/articles )

Spelregels veldvoetbal (http://www.sportlink.com/manager/dms/document/?q=MT0xJmFtcDtkb2N1bWVudGlkPTE2Njg3JmFtcDtoYXNoPWZmZGQ1NGFjMDAwNDE3Mjg4ZmYwYjdhMDc2ZTA2MDY2)

Scheidsrechterscommissie (link naar scheidsrechterscommissie e-mailadres).

Spelregelquiz (link naar http://www.sportlink.com/manager/dms/document/?q=MT0xJmFtcDtkb2N1bWVudGlkPTkyNDUwJmFtcDtoYXNoPTkxZTYzOTkyNzdlMzJhMTIyM2I2YzA4NTE1M2FmOThi)

Silema
Voetbalvereniging West Frisia - Ga naar de website
Kreeft auto&service
Impression creatieve communicatie