Info voor ouders en begeleiders

Voetbal alfabet

teneu-west-frisia.jpgAfgelastingen:  Het kan zijn dat door de weersomstandigheden de wedstrijd afgelast wordt. Om dit te weten te komen kan je kijken op onze website www.westfrisia.nl of bel even met de afgelastingenlijn 0228 – 32 67 90. 

Bellen:  Kan je niet komen trainen of een wedstrijd spelen om welke reden dan ook? Meld dit bij je trainer of begeleider. Doe dit wel op tijd.

Coördinatoren:  Zij verzorgen de teamindelingen en zijn verantwoordelijk waar je komt te spelen. Wie dit zijn vind je terug in de presentatiegids.

Douchen:  In verband met de hygiëne is het verplicht na de wedstrijden te douchen. Vanaf de D-pupillen behoort dit ook na de training gedaan te worden.

Eerste geworden?  Dus kampioen en onze kampioenen worden 1x per jaar gehuldigd waarbij elke speler een aandenken ontvangt.

Fairplay:  Wij houden van sportief en eerlijkheid en vragen onze spelers zich hieraan te houden.
Wangedrag zal niet getolereerd worden.

Gevonden voorwerpen: Deze zijn terug te vinden in een mand in onze kantine!

Hulp:  Tegenwoordig het probleem van alle verenigingen Met een te kleine groep vrijwilligers moet alles draaiende gehouden worden. Met name in de kantine kan men altijd hulp gebruiken.

Jeugdbeleidsplan:  Dit is terug te vinden op onze website. Het is de leidraad van onze vereniging.

Klachten:  Is er iets waar u het niet mee eens bent? Laat het ons (jeugdcommissie) weten!

Ledenadministratie:  Van belang om je aan te melden als lid, op te zeggen of wijzigingen in je gegevens door te geven. Het kans schriftelijk via Postbus 20 1600 AA Enkhuizen of ck.groot@quicknet.nl

Motivatie:  Onze trainers staan altijd klaar om de training te geven. Zorg dat je als speler gemotiveerd en goed gehumeurd bij de trainingen aanwezig ben.

Netheid:  Hygiëne vinden wij belangrijk. Wat hier bij hoort is dat een stuk orde en netheid wat niet meer dan normaal is dus houd de kleedkamers zowel thuis als uit netjes.

Outfit:  De wedstrijdkleding is een zwarte broek met een rood-geel shirt. Kleding is te bestellen via onze website. Belangrijk is te weten dat scheenbeschermers verplicht zijn.

Parkeren:  Kom bij voorkeur naar de club met de fiets. Bent u toch met de auto parkeer deze dan niet voor de poort maar netjes aan de kant waar er wel ruimte is. De fietsen behoren netjes in de stalling die hiervoor bedoeld is. Zet hem niet midden op het pad omdat dit bij calamiteiten voor problemen zorgt.

Rook/Drankbeleid:  Op de zaterdagen en tijdens jeugd evenementen mag er niet gerookt worden in de kantine en wordt er geen alcohol geschonken zolang onze jongste jeugd nog actief is. Op zaterdag betekent dit dat de tap pas om 14.30uur open gaat.

Spelerspas:  Kinderen vanaf 11 jaar worden dan D-pupillen en zijn vanaf dat moment verplicht om een spelerspas te hebben. Geen spelerspas betekent niet spelen.

Teamfoto:  Alle spelers en teams gaan voorafgaand het seizoen op de foto. U bent niet verplicht de foto te kopen maar het is wel een erg leuk aandenken!

Uitwedstrijden:  Ouders hebben hierin ook een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat de spelers op de plek van spelen terecht weten te komen. Als vertrekpunt wordt het parkeerterrein sprookjeswonderland aanbevolen. Dit in verband met parkeerproblemen bij de poort van onze club. De coördinatie loopt meestal via de begeleider.

Winterstop:  Is meestal niet langer dan 5 weken. In deze periode wordt door West Frisia nog een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd die altijd gehouden wordt vlak voor of na de kerstdagen.

Ziekte en zeer:  Ben je onverwachts lang geblesseerd om wat voor reden dan ook laat het je begeleider en trainer weten.

Nogmaals, als er nog steeds vragen zijn, schroom dan niet en neem contact op met je begeleider, de coördinator of iemand van de jeugdcommissie.

Silema
Voetbalvereniging West Frisia - Ga naar de website
Kreeft auto&service
Impression creatieve communicatie