Kampioens protocol

West Frisia is trots op haar kampioenen.


Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door de Jeugdcommissie extra in het zonnetje gezet.

In het geval dat een team kampioen wordt geldt het volgende protocol:

  • Alle kampioenen (zowel de najaars- als de voorjaarskampioenen) worden aan het eind van de voorjaarscompetitie gehuldigd in de kantine van West Frisia door de Jeugdcommissie.
  • Deze huldiging vindt plaats bij een thuiswedstrijd van het 1e elftal.
  • Alle spelers ontvangen na hun kampioenswedstrijd een traktatie in de vorm van een portie patat en een niet alcoholhoudend drankje naar keuze. Vooraf dient dit bij de kantine commissie worden aangegeven.
  • Tevens ontvangt iedere speler die kampioen is geworden in de najaar competitie en/of de voorjaars competitie een blijvend aandenken in de vorm van een medaille (of iets vergelijkbaars). Dit aandenken zal worden overhandigd tijdens de huldiging van alle kampioenen.
  • Het staat begeleiders vrij om bloemen te verzorgen voor het team. De gemaakte kosten kunnen gedeclareerd worden bij de penningmeester van de Jeugdcommissie na overlegging van de bon. Het maximaal te declareren bedrag is voor de E- en F-pupillen gelijk aan € 20,- en voor de A-, B-, C- en D-junioren is het maximaal te declareren bedrag gelijk aan € 40,-.
  • De jeugdcommissie kan niet per definitie aanwezig zijn bij betreffende kampioenswedstrijden en zal, om onduidelijkheden te voorkomen, daarom zelf geen bloemen aanschaffen.
Silema
Voetbalvereniging West Frisia - Ga naar de website
Kreeft auto&service
Impression creatieve communicatie