Jeugdbestuur bedankt Freek van der Veen

Freek van der Veen heeft veel voor de jeugd van West Frisia betekent. Als trainer van de jeugd heeft hij circa 50 jaar lang misschien wel meer dan 1.000 jeugdspelers getraind. Vele seizoenen trainde Freek zelfs meer dan 1 team en stond hij 3 of 4 avonden op het trainingsveld.

Het jeugdbestuur vond het tijd worden om Freek te bezoeken en te verwennen. Namens het jeugdbestuur kreeg Freek een dinerbon bij de Mastenbar en een mooie bos bloemen. De bescheiden Freek was enorm verrast en waardeerde het zeer.

Daarna kwamen de mooie verhalen van Freek op tafel. Van het aantal keer uitrijden van de elfstedentocht, de tijd dat West Frisia door heel Nederland speelde, dat hij zelfs Henk Spaan nog heeft getraind, het helaas minder worden van de mentaliteit van de jeugd en dat ouders zich steeds meer met de trainer en coach bemoeien. Freek heeft als trainer en coach uiteraard ook vele kampioenschappen meegemaakt en ook dit seizoen lukte het de 78 jarige Freek om zijn team kampioen te laten worden.

Het jeugdbestuur hoopt Freek nog vaak in de weekenden langs te velden te zien en waardeert hem zeer voor alles wat hij voor de jeugd van West Frisia heeft betekent!

Silema
Voetbalvereniging West Frisia - Ga naar de website
Kreeft auto&service
Impression creatieve communicatie