Overzicht taakplicht


Binnen de vereniging zijn alle leden, en ouders van leden onder de 16 jaar, verplicht om een taak uit te voeren binnen West Frisia. Dit doen wij niet uit luxe, maar helaas uit pure noodzaak. Mede door de inbreng van taakplichtigen kunnen we de club draaiende houden en maken we wekelijks voetballen mogelijk op het sportpark.


Taakplicht seizoen 2020/2021

- Klik hier om de uitgangspunten van de taakplicht en het borgsysteem voor aankomend seizoen te lezen.


Taakplichtreglement
West Frisia vindt het belangrijk dat leden en ouders van jeugdleden betrokken zijn bij de vereniging. Helaas zien we dat het steeds lastiger wordt om voldoende vrijwilligers te vinden. Voor het voortbestaan van onze vereniging is de inzet van vrijwilligers noodzakelijk. Hierom is het taakplichtreglement opgesteld.

- Klik hier om het taakplichtreglement te lezen.

Vrijwilligersmodule/planningssysteem
Voor het inplannen en administreren van vrijwilligerswerk gebruikt West Frisia met ingang van het 1 januari 2020 een planningssysteem. Hiermee kan ieder lid zichzelf aanmelden voor vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Het systeem is via een webbrowser (zoals Chrome, Internet Explorer of Firefox) te benaderen. Let op! Het kan voorkomen dat het planningssysteem niet te openen is in Google Chrome. Mocht de pagina geen rooster weergeven, probeer het dan in een andere browser.

- Klik hier om naar de pagina te gaan waar je kunt registreren voor of inloggen bij het planningssysteem.

- Klik hier om naar het vrijwilligersrooster te gaan, waar je je kunt aanmelden voor een vrijwilligerstaak (nadat je bent ingelogd).

- Klik hier om de instructie te downloaden waarin vermeld staat hoe je je kunt aanmelden voor de vrijwilligersmodule/het planningssysteem en hoe je je kunt aanmelden voor een vrijwilligerstaak in het vrijwilligersrooster.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!