Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Wat leuk dat je lid wil worden van de gezelligste voetbalclub van West-Friesland!

Vul hieronder al je gegevens in en we zullen je zo snel mogelijk indelen en contact met je opnemen.
Persoonlijke gegevens

Categorie

Heb je nog opmerkingen? Laat het ons dan weten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan medicijngebruik of aandoeningen waar wij van op de hoogte moeten zijn.
Pasfoto

Van alle nieuwe leden vanaf de JO12 en MO12 (geboortejaar 2007 of eerder) hebben we een recente pasfoto nodig voor de digitale spelerspas.

Wil je dit bestand in JPG aanleveren.
Kies bestandWijzigVerwijder
Een overschrijving is van toepassing wanneer er in de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging is gespeeld. In indien dit van toepassing is, vermeld dit dan altijd. Dit voorkomt onnodige extra handelingen die inschrijving belemmeren of vertragen.

Onze club kan niet zonder vrijwilligers, daarom hebben wij veel waardering voor onze leden, oud-leden en alle ouders die zich jaar in jaar uit met elkaar inzetten om West Frisia een gezellige en actieve vereniging te laten zijn waar je met plezier kunt voetballen. Omdat we het helaas niet redden met alleen maar vrijwilligers vragen we ieder lid om een bijdrage in de vorm van Taakplicht. Ieder lid heeft 8-10 uur per seizoen Taakplicht. Wil je meer weten over de taakplicht? Elders op de website kun je het reglement lezen. Wil jij vrijwilliger worden bij onze club? Dan vervalt de taakplicht. Of mocht je als ouder iets willen doen binnen de vereniging? Vul dan hieronder in wat je zou willen doen en dan nemen we contact met je op. Je kunt hieronder jouw voorkeur aangeven:

Ondergetekende verleent hierbij tot het moment van schriftelijke opzegging een machtiging aan voetbalvereniging West Frisia om van zijn/haar hieronder genoemde IBAN rekening voorafgaand aan het seizoen de contributie af te schrijven via een automatische incasso.


Rekeningnummer graag invullen wanneer je je inschrijft als Spelend lid of Donateur.

West Frisia zal persoons- of bankgegevens nooit delen met derden. Bij uitschrijving zullen wij de gegevens niet langer dan noodzakelijk bewaren.
Mochten hier vragen over zijn kun je contact opnemen met onze secretaris via secretaris@westfrisia.nl


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!